Sentralbord


Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt om du er interessert i våreprodukter og tjenester eller har spørsmål angående undervanns vaskesystemer.

+47 404 04 881

Rune Haave


Rune er et levende eksempel  en gründer. Med bakgrunn i maskinteknikk og en bred erfaring med løsning av ulike tekniske utfordringer, er Rune ansvarlig for salg av C-RAY® produkter og tilbehør.

Jørgen Haave


Jørgen har gjennom sitt arbeid som profesjonell dykker i oppdrettsnæringen, førstehånds kjennskap til utfordringene kundene har med å holdeoppdretts-infrastrukturen ren. I Bravo Marine harJørgen ansvar for den tekniskeutviklingen av C-RAY® produkter.

Leo Detz


Leo har, basert  tidligere ledererfaring fra multinasjonale selskaper, tatt rollen som daglig leder, og er ansvarlig for Bravo Marine’s langsiktige vekstplaner.

  Flotmyrgata 123, 5527 Haugesund

  Sentralbord


  Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt om du er interessert i våre produkter og tjenester eller har spørsmål angående undervanns vaskesystemer.

  +47 404 04 881

  Rune Haave


  Rune er et levende eksempel på en gründer. Med bakgrunn i maskinteknikk og en bred erfaring med løsning av ulike tekniske utfordringer, er Rune ansvarlig for salg av C-RAY® produkter og tilbehør.

  Jørgen Haave


  Jørgen har gjennom sitt arbeid som profesjonell dykker i oppdrettsnæringen, førstehånds kjennskap til utfordringene kundene har med å holde oppdretts-infrastrukturen ren. I Bravo Marine har Jørgen ansvar for den tekniske utviklingen av C-RAY® produkter.

   Flotmyrgata 123, 5527 Haugesund